Saci Big Bag

Vindem saci Big Bag din tesatura de polipropilena (PP) – numiti si containere flexibile FIBCs, bulk bags, jumbo bags, care sunt folositi in general pentru transportul si depozitarea marfurilor vrac.

Sacii Big Bag pot fi folositi pentru ambalarea mai multor tipuri de materiale: cereale, produse minerale, produse alimentare, ingrasaminte pentru agricultura, produse chimice, diverse tipuri de granule si pulberi, pietris si materiale pentru indiguire, deseuri si materiale reciclabile.

Sacii sunt de diferite dimensiuni, marimi si capacitate de umplere care se pot folosi in diferite domeni de activitate fiind usor de manipulat, sunt foarte rezistenti, se pot manipula 1000 – 2000 kg marfa, fiind dotati cu urechi de manipulare, gura de umplere, gura de golire.

Comercializam saci de rafie industriali tip Big Bag de diferite dimensiuni si volum (90X90X100, 90X90X120, 90X90X130, 95X95X150, 95X95X175, 95X95X200), folositi o singura data, fara defectiuni si rupturi. La cantitati mari se asigura transportul.

TAMTRANS va ofera saci de polipropietilena avand dimensiunile de 1m x 1m x 2.1m = 2m cubi volum, care se pot utiliza pentru ambalarea marfurilor voluminoase (sticle pet, rumegus, peleti din rumegus, diferite deseuri, etc.) avand gura de umplere, gura de golire si 4 bratele (urechi) pentru a putea fi ridicaţi si manipulati usor cu utilaje de ridicat.

Pentru comenzi ferme societatea se ocupa si de livrarea sacilor la destinatia ceruta de cumparator in tara si in strainatate.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.