Piese pentru camioane din dezmembrari

Societatea Tamtrans comercializeaza piese de schimb noi si din dezmembrari pentru o gama variata de modele, tipuri de camioane si asigura montarea acestor piese de schimb cumparate de la societatea noastra sau de la alte societati comerciale.

Comercializam piese din dezmembrari pentru camioane precum: MAN, LIAZ, IFA, SCANIA, IVECO, MERCEDES, DAF, VOLVO si altele.

Piesele comercializate care provin din dezmembrari sunt verificate de personal calificat in acest domeniu. Sunt scoase la vanzare doar piesele care sunt in stare buna si pentru care se poate garanta.

Colaborăm cu ateliere din Ungaria care recondiţionează pise de schimb (diferite tipuri de roţi dinţate, pinioane, axe melcate, pompe hidraulice, electromotoare, discuri de ambreaj etc).

Pentru informatii si comenzi va stam la dispozitie, va asteptam sa ne contactati si sa comandati din produsele oferite spre vanzare.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.